mandag den 28. januar 2013

Spildt arbejde!!!

ARGH!!!!! Hvornår i (indsæt selv en passende mængde bandeord og gloser) er det lige jeg lærer, at undersøge strikkefastheden IKKE er spildt arbejde, men derimod godt kan betale sig, når nu den IKKE passer!! Øv øv, så nu har jeg trævlet det hele op og er startet forfra med Farmorfabrikkens babycardigan! Og det er bare så øv også surt, for jeg havde sådan glædet mig til at den blev færdig og kunne tages i brug af bettepigen. Ih altså, men af skade bliver jeg (forhåbentlig) klog og vil derfor love mig selv, at jeg for eftertiden tjekker om min strikkefasthed passer med den i opskriften.

Så mens jeg har ulmet og ulmet over mig selv og hvor meget øv det har været at starte forfra. Så har jeg lavet en overspringshandling ved symaskinen. Jeg synes nemlig mine lækre strikkepinde har fortjent et lækkert etui. Og Charlotte Kaae har lavet så god en vejledning. Resultatet blev vildt godt og jeg håber snart at jeg kan fylde alle pladserne ud. Det ville være lækkert.

Oveni i mit strikkemareridt og overspringshandlingen, så har min lille pige fanget sig en omgang forkølelse og det er da bare IKKE en god kombination. 😔
Så vi går og ser lidt slidte ud.







tirsdag den 22. januar 2013

Flere timer i døgnet TAK!!

Hvor ville jeg bare gerne være lidt mere aktiv i blogverdenen. Men det er som om dagene bare æder hinanden. Det positive er dog at bettepigen endelig er begyndt at blive glad for hendes barnevogn og tager gerne et par lure der om dagen, hvilket frigiver lidt tid med frie hænder til mor her. Og de kreative projekter står bare i kø og skriger om at blive til virkelighed. Jeg har dog nået et par stykker som jeg vil få lagt på bloggen, når jeg lige får tid til at få tændt min pc og lagt billeder derover.
Jeg har bla gang i en DIY på en dukke dyne og pude + betræk, som har gjort en lille pige rigtig glad og der findes jo ikke noget bedre end at glæde andre.
Derudover har jeg pt gang i ikke mindre end to strikkeprojekter, et "større" hækleprojekt og et par projekter ved symaskinen.
Og nå ja, så har vi solgt lejligheden og skal flytte i februar. I første omgang hjem til min svigermor og hendes mand, da vi endnu ikke er stødt på drømmehuset. Hvilket nok sætter en pause for mine symaskine projekter, da vi ikke ligefrem har meget plads at boltre os på de næste mange måneder.
Men strikke og hækle tøjet er der i hvert fald altid plads til 😜 Det fylder jo ikke så meget.
Det ene af mine strikkeprojekter er den über fine baby cardigan fra Farmorfabrikkens strikkeklub
Udover en lækker opskrift, laver farmor Mette en rigtig rigtig fin og yderst lækker billed-sådan-gør-du. Det kan kun anbefales hvis man er lidt ny og usikker i strikkeverdenen.
Her er jeg næsten færdig og glæder mig meget til at se det færdige resultat på bettepigen. Hun skal nok blive lækker.