søndag den 21. april 2013

Shit!!!!

Der er kun 2 uger tilbage af min barsel!!! Hvor blev de 9 måneder lige af??? Og hvor er min lille baby???
Hvor er der bare pludselig mange spørgsmål der melder sig på banen.
Er hun nu klar til mor er væk hele dagen??
Er mor her nu klar til at være væk hele dagen??
Hvordan mon det bliver at komme på arbejde og skal tænke proffesionelt igen??
Kan jeg overhovedet huske hvad jeg laver??
Var det mon dumt vi ikke fandt et hus mens jeg var på barsel??
Og det er bare et lille udpluk!! Gisp altså.
Og hvordan bliver det at undvære min 1 1/2 times uafbrudte (for det meste) strik og kaffe?? Bliver jeg mon færdig med barselsgaven til yndlingsmias baby selma?? Jamen som de bliver ved de spørgsmål.
Om ikke andet, så er det da fantastisk solen er kommet frem fra sit hi og at Lydden rent faktisk sover 19.30-6.00 uden at spise og bare skal have sin sut en enkelt gang eller to. Hurra også er det pludselig lidt nemmere at overskue en arbejdsdag. :-)


tirsdag den 9. april 2013

Rekreation

Åh det har været en lang weekend, god, men lang. Det var dejligt at have familien samlet, også selvom anledningen var jeg blev et år ældre. Men når man får lækre gaver og har godt selskab.
Nu sidder jeg og nyder stilheden (babygirl sover), mine gaver og strikker på livet løs, så jeg kan få den über lækre barselsgave færdig til babygirl Selma der har ankomst til Juli. Og ih hvor vi glæder os til en lille veninde.




Dagen igår gik med at forspire majs ude i drivhuset. Inde i vindueskarmen er tomaterne allerede i fuld gang.

onsdag den 3. april 2013

Snart 8 mdr og 28 år

Ja tiden flyver og flyver og flyver.
Lillepigen har været syg med snot, hoste og slim. Oveni har hun groet en tand, så vi har fået meget lidt søvn her de sidste 14 dage. Derfor står det også sløjt til på den kreative side. Jeg har dog fået lavet lidt og er gået i gang med at lave en sprutte af mine garnrester, så bliver der også glæde ud af den. Nysgerrig?? Så tag et smut forbi spruttegruppen og se hvad det går ud på (psst det er til fordel for for tidligt fødte)
Det er også blevet til en hue til manden. Når han rent faktisk kommer og spørger om jeg vil strikke til ham, så skal der dæleme godt nok strikkes, også selvom han stiller ret høje krav. Det skal være i favoritholdets farver, gerne med en form for logo og hans Fifa navn!! Puhh det holdt hårdt, men færdig blev den og synes faktisk resultat er blevet helt ok. Men ikke über godt, så jeg må på den igen.
Ellers går vi bare og tuller og venter på foråret. Der er kommet to nye lækre slynger ind af døren. Og de er LÆKRE, vi elsker dem. Og de bliver flittigt brugt. Det er awesome.
Der bliver også brugt en del tid på at instagramme og pin på pinterest. Åh som jeg dog helt kan tabe tiden de steder. Det er skrækkeligt. Godt jeg snart skal starte på job igen. Men inden da skal jeg lige blive 28 år, lillepigen både 8 og 9 mdr. Gennem April som gerne skal byde på forår og grøntsager i jorden.